Kontakt

Potrebna ti je neka od naših usluga, želiš da ostvarimo saradnju ili imaš neka dodatna pitanja, pošalji nam poruku i dobijaš odgovor u roku od 24h.

Mod Up – Agencija sa kompletnom uslugom
21241 Novi Sad

E-mail: info@modup.rs
Br. Telefona: 061 / 66 19 148
Zvati: radnim danima od 09 do 20h


Besplatne konsultacije

Ovde možeš zakazati besplatne konsultacije, nakon popunjavanja upitnika u roku od 24h javićemo ti se kako bi zakazali sastanak, online ili uživo.
Popunjavanje upitnika traje 2-3 minuta, a mnogo će nam olakšati u formiranju celokupne slike onoga šta je zadatak i koliko bi to koštalo.


Ćao, mi smo agencija koja se bavi grafičkim dizajnom, web dizajnom i developmentom, štampom, marketingom, ma u suštini sa svim i svačim se bavimo i u svemu smo dobiri.
Dobijate gotov proizvod bez dodatnog angažovanjadrugih firmi i agencija.

– Web dizajn i development
– Brendiranje i grafički dizajn
– Marketing
– Fotografija i video
– Štampa

Naš sajt je dostupan samo u prikazu za mobilne uređaje, sigurno imaš telefon odmah pored sebe, kako bi pristupio stranici skeniraj ovaj QR kod:

Postoje dva načina:
1. U gornjem meniju telefona, tam ogde se nalaze opcije – ikonice za WiFi, Bluetooth i ostalo, e baš tu imaš i opciju “Skener”, klikneš i skeniraš.
2. Preko vibera, otvoriš viber, klikneš na tri tačkice u donjem desnom uglu, a nakon toga ćeš imati ikonicu QR koda u gornjem desnom uglu, klikneš i skeniraš.

91% ljudi koristi mobilne telefone za pretraživanje web sadržaja zato smo se odlučili da za sada izbacimo samo mobilnu verziju našeg web sajta. U budućnosti kada budemo imali viška vremena sigurno ćemo uraditi i verziju za računare. Za sad nećete se pokajati ni ako skenirate kod, baš smo lepo skockali naš web sajt 🙂

E-mail: info@modup.rs
Br. Telefona: 061 / 66 19 148
Zvati: radnim danima od 09 do 20h

Home