NEŠTO MALO O NAMANAMA

Ko smo mi?

ModUp je agencija sa kompletnom uslugom. Bavimo se dizajnom, web sajtovima, marketingom, štampom, rezvojem online biznisa, nekada više ili manje pametnim savetima. Sve u svemu naš cilj je da vratimo ili povećamo osmeh svim biznismenima i onima koji se tako osećaju.

d
Gde smo nastali?

Prva kancelarija je otvorena u jendom malom, ali naširoko poznatom selu pod imenom Kać, nedaleko od Novog Sada.

d
Koliko nas ima?

Trenutno ModUp tim čini šest rekao bih mladih entuzijasta zajedno sa još nekoliko spoljnih saradnika, štamparija i nabavke.

d
Zašto baš mi?

Zato što kod nas možeš sve da završiš sa jednim brojem telefona u imeniku, od kreiranja loga, preko štampe pa sve do pravljenja web shopa i developmenta.

d
Čime se bavimo?

Kreiramo funkcionalna rešenja neophodna za vođenje online biznisa.

Kako je sve
nastalo?

Svi smo mi nastali skoro isto, ćale i keva, litar neke brlje i gadan mamurluk ujutro, kažem “skoro” pošto su lokacije različite, od ličnih gajbi, preko hotela, zadnjih sedišta, pa do parkova, zvezdanog neba i sličnog. Mada više ni to Ćale-Keva nije toliko zakucano kao nekad. A ideja za samu agenciju je nastajala postepeno, iz meseca u mesec su se kockice slagale. Zapravo svaki put kada

Ideja za osnivanje agencije nastala je jedne večeri uz testiranje nekog crvenog vina koje je naš prijatelj doneo iz Sremskih Karlovaca. Posle uspešno testirane treće boce, dejstvo je počelo da deluje, a mi počinjemo da pričamo o trenutnim problemima u svetu i kako ih rešiti. Kako smo bili tek kod četvrte boce planovi su se zadržali na državnom nivou, od reforme zdravstva, izgradnje puteva, pravnih stvari pa čak i izmene nekih zakona.

Kako niko od nas nije u politici, a boca za testiranje je polako ponestajalo, vratili smo se tada neznajući nekim rešivim problemima. U to vreme nas trojica, radeći u menjim firmama u sektoru “marketing” (marketing stavljam pod navodnike jer je bilo svega više nego marketinga) imamo iste probleme. 32 broja telefona u imeniku različitih štamparija, gazdinih poznanika dizajnera i firmi od kojih nabavljamo marketing materijal, nekih marketing stručnjaka, sve to na različitim mestima i sa svima radimo po malo…
Problemi u komunikaciji, problemi sa uskađivanjem vremena, greška u štampi, ko je kriv, dizajner ili štamparija, pa vraćaj, hajmo sve ispočetka, gde je web shop, a marketing se pretvara u krpljenje, spajanje i logistiku spoljnih saradnika… Gazda pita jel gotovo? Tu kreću pogledi kao u “maloj nevesti”, a projekti su već uveliko na 235-oj epizodi.

S obzirom na sentimentalnu povezanost sa problemom najbliži market je sa stanja morao da skine još 3 boce vina.
Ajmo mi da napravimo agenciju koja će sve to nuditi na jendom mestu! – AJMOO
U to ime nazdravismo još par puta, vrlo moguće da smo već tada imali ceo biznis plan, ali nismo sigurni. Sutradan, alkohol iz vina je prosao, ali je ideja i dalje bila tu.

ModUp je danas uspešna agencija sa kompletnom uslugom, marketinga, dizajna, web developmenta, video produkcije, a za naše klijente nudimo i usluge štampe, nabavke reklamnog materijala i testiranja kvaliteta, obuke zaposlenih, konsultacije i startape za nove brendove.

Nama je bitno da zajendo uživamo u svom poslu, jer bez toga ništa ne vredi.

Agencija sa kompletnom uslugom.

Fotografija i video

Stevan Anojčić

SEO Specijalista

Marija Đekić

Dizajn i štampa

Boris Jakšić

Marketing i reklamiranje

Jovana Obradović

Web i development

Nemanja Falb

CEO, startup i razvoj

Marko Gajin

Muzika i atmosfera u kancelariji

David Guetta

Pravi ekstra kolače

Baka Nana

Želite da vaš biznis zablista?

Kontaktirajte nas, proširimo zajendo kreativnost, a vaše ideje pretvorimo u stvarnost.