Sertifikati i osvojene nagrade

Marketing - LS2 Brend

Priznanje i nagrada na svetskoj LS2 konferenciji u Španiji 2024. godine za najbolji marketing tim. LS2 Brend je pod ModUp PRO+ planom i za njih smo kreirali potpuni vizuelni identitet, marketing strategiju i kampanje.

LS2 Brend se bavi proizvodnjom i prodajom opreme za motore što obuhvata kacige, odeću, obuću, rukavice, kofere i torbe za motore. Trenutno su najbrže rastući moto brend u svetu.

Marketing - Moto-Bike

Priznanje na godišnjoj prezentaciji u Srbiji 2023. godine za najbolje ostvarene rezultate u svim oblastima marketinškog poslovanja firme.Moto-Bike je pod ModUp PRO+ planom i za njih radimo kompletno održavanje od štampe, web sajtova pa sve do online marketing strategije.

Moto-Bike je trenutno najveći uvoznik i izvoznik moto opreme i delova u Srbiji,a u svom programu imajku i šumski i baštenski program. Generalni su uvoznici velikog broja brendova za Srbiju.

Google sertifikati
E-trustmark

Saradnja sa E-trustmark. E-trustmark predstavlja nacionalnu oznaku povrenja i predstavlja EU projekat IPA 2012 "Razvoj elektronskog poslovanja". Cilj im je da su svi web shopovi i prodavnice zakonski postavljene kako bi kupci imali poverenja u online trgovinu.

Preporuke

Predrag Maslov (CEO) - Jan Mayen doo: Prezadovoljan sam sa ekipom, od početka korektni i znaju svoj posao.

Boban Vukoje (CEO) - Ljekobilje doo: Sve web sajtove smo prebacili u ModUp, naravno rezultat toga je dobra saradnja i rezultati.

Dragan Tepšić (CEO) - Moto D doo: Web shop imam preko 10 godina, aod kako je ModUp preuzeo online marketing moj biznis se preporodio.

Aleksandar (CEO) - Zanith Interstone doo: Nisam verovao da toliko lagano mogu da sarađujem sa nekom agencijom, brzo sam stekao poverenje i ModUp je preuzeo brigu o mom celokupnom online poslovanju.

Želite da sarađujete sa nama?

Agencija sa kompletnom uslugom. Web sajtovi i online prodavnice, dizajn, development, marketing, konsultacije, štampa, sve na jendom mestu.

Agencija sa kompletnom uslugom.