Kako smo nastali?

Svi smo mi nastali skoro isto, ćale i keva, litar neke brlje i gadan mamurluk ujutro, kažem “skoro” pošto su lokacije različite, od ličnih gajbi, preko hotela, zadnjih sedišta, pa do parkova, zvezdanog neba i sličnog. Mada više ni to Ćale-Keva nije toliko zakucano kao nekad.

Zašto smo nastali?

Kroz godine iskustva shvatili smo da je danas najveći problem postao pronaći pravu firmu za saradnju, naročito kada treba da razmišljamo o web sajt, dizajnu, marketingu, reklamama, štampi, reklamnom materijalu, fotografiji i još mnogim drugim stvarima sa kojima se susreću sve firme. Skoro svako od njih se uhvati za glavu kada treba da uradi ciklus od obične izrade flajera, angažuj dizajnera, angažuj štampariju, angažuj marketing, a dragoceno vreme curi kroz komunikaciu i raspoređivanje, slanje emailova itd. Pa zar nije lakše da sve to uradi jedna agencija? 

Da li su wordpress sajtovi spori?

Ne, kada se dobro odrade i postave kako treba, naravno uz odgovarajući hosting wordpress sajtovi imaju učitavanje čak i ispod jedne sekunde...

Da li dobijam garanciju za uspeh web sajta?

Uspeh web sajta zavisi od gomile faktora, koji su u isto vreme i klizni i menjaju se nekada i iz meseca u mesec. Ukoliko želite garanciju od nas to možete dobiti jedino u paketu ModUp PRO+, gde sklapamo ugovor po kojem garantujemo uspeh, u suprotnom vraćamo novac. 

Šta treba da imam pre početka rada sa vama?

Dobru volju, pozitivno raspoloženje, uživanje u životu i litar neke dobre rakije da proslavimo po završetku, a malo i na početku. 
Ostalo sve mi rešavamo, zato i jesmo agencija sa kompletnom uslugom. 

Da li mogu da platim na rate?
Može i to, veće i srednje projekte delimo na rate i plaćanje se vrši po dogovoru mesečno ili iz dva dela na početku i kraju projekta.
Da li nudite popuste i akcije?

Da, ne, možda, nekad... Pa zavisi ako nam se poklopi venera sa jupiterom, nekada i budu popusti. Ali najviše zavisi od vas samih, ako je klijent ažuran, posvećen svom biznisu, onda je i nama lakše da radimo i razvijamo njegov online biznis. U tom slučaju garantujemo popuste, besplatne radne sate i svakakva iznenađenja.

Kontakt 24h

Email: info@modup.rs 

Telefon: +38161/66 19 148

Agencija sa kompletnom uslugom!

Sve na jendom mestu, nema potrebe za angažovanjem drugih agencija, mi završavamo sve od A do Š. Ako si posvećen poslu i znaš kako da se zabaviš u tome, kontaktiraj nas.