Start UpUp

Imaš ideju? Ali ne znaš odakle da kreneš?

Start Up program je predviđen za one koji žele da startuju svoj biznis, a i za one koji već imaju svoj biznis ali žele da razviju novi brend, novo tržište ili novi proizvod. Prisustvo na internetu predstavlja samo jedan deo vašeg biznisa ili brenda, zato Start Up+ program obuhvata online razvoj ali i razvoj biznisa van okvira online poslovanja.

Cena Start Up-a

Cena zavisi od kompleksnosti vašeg biznisa i onoga šta želite da postignete. U zavisnosti od cilja, definišemo šta vam je potrebno od naših usluga i dajemo procenu utrošenih sati na mesečnom nivou.

Pre početka svakog Start Up-a organizujemo konsultacije gde se detaljno upoznajemo sa vama i vašim poslovanjem.

Start Up

50
/po satu
 • Online Start Up
 • Off line Start Up
 • Konsultacije
 • Sve usluge iz našeg programa
 • Razvoj poslovanja
 • Dodatne stavke po dogovoru

Start Up+

70
/po satu
 • Online Start Up
 • Off line Start Up
 • Konsultacije
 • Sve usluge iz našeg programa
 • Razvoj poslovanja
 • Dodatne stavke po dogovoru

Šta znači online Start Up? + -

Online Start Up predstavlja izgradnju biznisa na internetu. To obuhvata: kreiranje strategije, web sajt / prodavnicu, seo optimizaciju, društvene mreže, google pozicioniranje, reklamiranje na internetu, kreiranje vizuala i vizuelnog identiteta brenda, praćenje rasta i napretkam, a najvažnije od svega obuhvata redovne konsultacije i savete za dalji razvoj. 

Šta znači off line Start Up? + -

Off line Start Up predstavlja izgradnju biznisa van interneta. To obuhvata: Kreiranje strategije, reklamnog materijala, organizovanje događaja, prezentacija i promocija, off line reklamiranje, redovne konsultacije za dalji razvoj. 

Šta dobijate Start Up programom?

Najbitnija stavka kod Start Up programa su konsultacije i saveti koje dobijate od nas. Kao i svi u početku sigurno imate hiljadu pitanja, nedoumica, nesigurnost i određenu dozu straha često prouzrokovanu nepoznavanjem marketinga. Prvi koraci u razvoju novog biznisa ili brenda su ključni za opstanak, pravo zato smo mi tu da vam pomognemo da vaš biznis ili brend zažive uz minimalnu količinu turbolencije, propuštenih prilika i uzalud potrošenih sredstava.

– Precizan plan razvoja
– Istraživanje tržišta
– Redovne konsultacije
– Obuka i upoznavanje sa marketinškim strategijama
– Pozicioniranje biznisa ili brenda
– Minimalna potrošnja resursa
– Naš tim uvek na raspolaganju 

ŽELITE DA VAŠ
BIZNIS ZABLISTA?

Kontaktirajte nas da zajedno stvorimo kreativne sadržaje i sve Vaše ideje pretvorimo u stvarnost!


Kako da budem prvi na google?

Definitivno jedno od najpopularnijih pitanja… Tačan odgovor zavisi od mnogo faktora kao što su, šta vaš biznis nudi u odnosu na konkurenciju, koliko je konkurencija aktivna, koliko ste vi aktivni, koliko ulažete u vaše online poslovanje i koliko ste traženi na online tržištu.
Sve ovo pod pretpostavkom da je web sajt / prodavnica i seo odrađeni kako treba.

Kako vi znate šta je najbolje za moj biznis?

Jednostavno, kroz godine iskustva, prakse i poznavanja marketinga znamo da preporznamo u kom pravcu biznis / brend treba da se razvija. Naravno, mi nismo tu da vama samostalno napravimo čitavo poslovanje, jer to je pre svega vaš biznis i vi ste glavni u svom biznisu, mi se bavimo samo marketingom vašeg biznisa i njegovim razvojem. 

Šta ako moja ideja za biznis nije dobra?

Pre početka saradnje organizujemo konsultacije, prvih pola sata konsultacije su besplatne, tu se uz kaficu ili neko dobro pivo upoznajemo sa vama i vašom idejom. Po završetku sastanka naša ekipa će analizirati vašu ideju i dati svoje mišljenje o uspešnosti vaše ideje. To može biti:
- Potpuno loša ideja (bolje potrošenih 2 sata na konsultacije, nego potrošenie hiljade eura na nešto što je u startu loše)
- Ideja koja ima potencijal ali je treba nadograditi
- Potpuno sjajna ideja na kojoj odmah počinjemo da radimo. 

Da li je Start Up samo za početnike?

Ne, Start Up program je namenjen i početnicima i onima koji već imaju svoj biznis ali žele da razviju novu granu svog poslovanja. 

Agencija sa kompletnom uslugom.